Wie zijn wij

Huisartsen

Wij werken in de praktijk met drie vaste huisartsen, die allemaal drie dagen per week werken. Om het persoonlijke karakter en kwaliteit van ieder patiëntencontact te waarborgen wordt er naar gestreefd een vaste huisarts toe te kennen aan elke patiënt. Bij zorg die op korte termijn gegeven moet worden, krijgt de patiënt echter een afspraak bij de arts die er op dat moment is, of die plek heeft.
Het is mogelijk om een voorkeur voor één van de huisartsen te hebben, maar indien u ontevreden bent over uw huisarts is het niet mogelijk om zomaar te switchen van huisarts. Wij vragen u dan in eerst in gesprek te komen met uw huisarts om dit te bespreken.


De huisartsen en hun werkdagen: 

Dhr W.P.A. van Santen, werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Mw C.G. Strang, werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag
Dhr M.A. Fagirzada, werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag

Assistentes

In onze huisartsenpraktijk werken meerdere ervaren assistentes. Wanneer u belt zal de assistente vragen naar uw klachten. De assistenten zijn opgeleid om een inschatting te maken of een afspraak op het spreekuur van de huisarts noodzakelijk is. Zo mogelijk kunnen zij u medische adviezen geven of een telefonische afspraak inplannen. Het kan zelfs zo zijn dat uw klacht per mail, bijvoorbeeld in het geval van een huidafwijking waarbij u naar ons een foto stuurt, afgehandeld kan worden. Iedere dag is er ook een assistentespreekuur, waarbij het mogelijk is om onder andere vitamine prikken te krijgen en wratten aan te stippen. 


De assistentes:

Mw Tatjana
Mw Edith
Mw Jannie
Mw Tamara
Mw Patricia

POH-S

De praktijkondersteuners-Somatiek (POH-S) hebben een belangrijke rol in de huisartsenpraktijk en verbeteren de kwaliteit van de geleverde zorg.
Zij begeleiden patiënten die bekend zijn met diabetes, astma/COPD en hart- en vaatziekten. Zo geven zij voorlichting over het ziektebeeld, begeleiden de patiënt bij medicatiegebruik en veranderingen in de leefstijl en voeren onderzoeken uit. Hierbij is het uitgangspunt dat zij persoonsgericht te werk gaan, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen en doelen van de individuele patiënt.
Onze praktijkondersteuners hebben een eigen werkruimte binnen de huisartspraktijk, waarin zij zelfstandig patiënten behandelen. Zij houden een eigen spreekuur en zullen zo nodig ook patiënten thuis bezoeken.
Ook zijn de praktijkondersteuners betrokken bij de ouderenzorg en kan u begeleid worden met het stoppen met roken


De POH-S en hun werkdagen:

Mw Bernadette Huttema, werkzaam op maandag, woensdag en donderdag
Mw Saskia Stolk, werkzaam op dinsdag

POH-GGZ

De praktijkondersteuner van de geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) is opgeleid voor begeleiding en behandeling van patiënten met klachten van psychische, psychosociale of psychosomatische aard. Voorbeelden zijn onder andere depressieve of angstklachten, stress, rouwverwerking en relatieproblemen.
De POH-GGZ is bekend met de zorgverleners in de regio en werkt aan een goede samenwerkingsrelatie met verschillende GGZ en sociale  organisaties. Op deze manier kan de POH-GGZ de patiënt in overleg met de huisarts doorverwijzen naar een passende zorgverlener in de buurt. De POH-GGZ kan goed inschatten wanneer een verwijzing naar een andere hulpverlener meer passend of nodig is.

De POH-GGZ en haar werkdagen:

Mw Leonie Danielse, werkzaam op maandag en dinsdag.

Praktijkmanager

De praktijkmanager houdt zich voor het grootste gedeelte bezig met het faciliteren en ondersteunen van het hele team, zodat deze zich zoveel mogelijk kunnen focussen op het verlenen van patiëntenzorg. Samen met de huisartsen houdt zij zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de geleverde zorg, zoals de ontwikkeling van de overige medewerkers en facilitaire zaken.


Share by: